Üdvözöljük weboldalunkon
SZERELÉS - ELLENŐRZÉS - KARBANTARTÁS - FELÜGYELET

Kezdőlap

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk új építésű társasházak műszaki üzemeltetésével kapcsolatosan felmerülő problémák, karbantartások, eszközrendszerek, kötelező jogszabályi előírások terén.

Vállalkozásunk egy klasszikus családi kisvállalkozás, melyet csak nagyon óvatosan, a szolgáltatási minőség megőrzése mellett akarjuk bővíteni. Jellemzően új építésű társasházakban dolgozunk, melyek közül több olyan is van, amelyet mi indítottunk. Valós 24 órás ügyeletet biztosítunk az év minden napján.

Épületeink jelenleg Budapest XIII., VI. és XX. kerületében találhatóak, de a főváros egész területén, valamint Dunaharaszti, Szigethalom és Szigetszentmiklós térségében is nyitottak vagyunk a megkeresésekre.

„Mottónk, hogy ez nem csak egy munka, hanem életforma, egy valódi szolgáltatás, ahol az életünket úgy kell megszervezni, hogy akiknek mi szolgáltatunk nyugodtan aludjanak, és érezzék, mindig számíthatnak ránk."

Péter Imre, Ügyvezető

Szolgáltatások

Műszaki Üzemeltetés és Karbantartás

Több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk az új építésű társasházak műszaki üzemeltetése és karbantartása terén. Biztosítjuk az optimális megoldásokat problémák, eszközrendszerek és jogszabályi előírások kezelésében.

Valós 24 órás Ügyelet

Az év minden napján valós 24 órás ügyelettel biztosítjuk ügyfeleink nyugalmát és biztonságát. Célunk, hogy azonnal reagáljunk minden sürgős helyzetre, és gyorsan megoldást találjunk.

Elérhetőségünk

Budapest XIII., VI. és XX. kerületében találhatóak épületeink, de nyitottak vagyunk a főváros egész területén, valamint Dunaharaszti, Szigethalom és Szigetszentmiklós térségében is.

Referenciák

...
Atrium I.társasház
XIII. kerület
...
Citizen Park
XII. kerület
...
Sissy I. lakópark
XX. kerület
...
Riverside Apartmanház
XIII. kerület
...
Benczúr 11.
VI. kerület

Rólunk

Péter Imre, Ügyvezető - üzemeltető

2005-től az ABM Kft-nél dolgoztam épület üzemeltetőként. A cég az Angyalföldi Lakásépítő ZRt-n belül, a cégcsoport által épített-, majd a későbbiekben a pályázatokon megszerzett társasházakat üzemeltette. Az ott eltöltött idő alatt a következő társasházakat üzemeltettem: Akvarell Társasház (60 lakás), Origó Társasház (180 lakás), Premier Társasház (180 lakás), Ikon I. Társasház (180 lakás), Vésőház Társasház (80 lakás, ezt én indítottam), Mandala I-II. Társasház (450 lakás, ezeket én indítottam), Hegedűs Társasház (60 lakás), Vörösmarty Társasház (160 lakás), Gozsdu Udvar (4 társasház, kb. 400 lakás)

2013-ban kaptam egy felkérést, és a Riverside Apartmanok Társasház (kb. 450 lakás/üzlet) üzemeltetési vezetője lettem egyéni vállalkozóként. 2018-ban vállalkozási formát váltottam, azóta BT-ként dolgozunk. Az évek folyamán – felkérések alapján – folyamatosan növekedett az általunk üzemeltetett társasházak száma, jelenleg 6 társasházban dolgozunk – több mint ezer lakás, 3 társasházkezelő céggel - műszaki üzemeltető-, gondnokként. Kazánfűtői végzettséggel rendelkezem.


Péter Ádám, Üzemeltető

2018-ban, változatos munkahelyeket követően, főállásban csatlakoztam a vállalkozáshoz. Korábbi tapasztalataim (szállodában recepció, szintfelelős) jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy az épületek üzemeltetése során felmerülő problémákat megfelelően tudjam kezelni, az elvégzett feladatokat szakszerűen tudjam ellenőrizni. Épületgépész technikusi végzettséggel rendelkezem.

Kapcsolat